Wensballonnen & Romantiek
Wensballonnen kopen & Romantische sfeer maken begint hier
Wensballonnen kopen & Romantische sfeer maken begint hier
Geurolie
Hoe moet je de kleuren in je outfit kiezen?

Ik weet nooit welke kleuren bij elkaar passen, dus draag ik altijd gewoon zwart en grijs. Dat is een opmerking die we vaak horen, maar oh zo zonde! Kleurmenging is niet iets waar iemand zomaar mee wordt geboren en direct weet hoe het goed te doen, maar dat is juist ook hoopgevend. Het is geen talent. Het is een vaardigheid. En net als elke andere vaardigheid, kan het worden geleerd! 

Houd het in dezelfde kleurfamilie

 

Het is vrij eenvoudig: pastels met pastels, aardetinten met aardetinten, juweeltonen met juweeltonen, enz. Deze simpele toepassing kan zelfs van de meest kleurenblinde persoon een snappy dresser maken.

 

Gebruik een kleurenwiel om complementaire kleuren te vinden

 

Wanneer je over kleuren praat, betekent complementerend eigenlijk 'tegengesteld'. Zwart en wit zijn bijvoorbeeld complementaire kleuren. Dat is waarom ze er samen zo geweldig uitzien. "Opposites attract", ook in kleuren.

 

Elke kleur heeft een complementaire kleur. Het is gewoon alles aan de tegenovergestelde kant van het kleurenwiel. Echte complementaire kleuren liggen op dezelfde afstand van het midden van het wiel, maar het kan heel opvallend zijn om een ‚Äč‚Äčkleur vanuit het midden te combineren, zoals een lichtgeel groen, met zijn complementaire kleur van de buitenrand, zoals een diepe paarse kleur.

 

Verschillende tinten van dezelfde kleur

 

Verschillende tinten van dezelfde kleur of vergelijkbare kleuren zien er bijna altijd goed uit (ja, dit omvat ook rood samen met roze).

 

Probeer de "Wehkamp Hack"

 

Wehkamp fotografeert al hun kleding volledig gestyled op een model en ze hebben een geweldig gevoel voor kleur. Neem het kledingstuk dat je in een outfit wilt inbouwen kijk op de site of open een van hun catalogi en vind je ideale look. Maak vervolgens een notitie van de kleuren die ze combineren en kopieer deze met kleding uit je eigen kledingkast. Ik noem het een "Wehkamp Hack", maar het werkt echt met elk merk of elke site die hun kleding op model fotografeert.

 

Bij twijfel, kies zwart en wit

 

Neutrale kleuren in het algemeen (marine, kaki, grijs, denim, goud, zilver, enz.) Zijn geweldig voor kleurmenging. Maar zwart en wit, vooral samen, zijn zonder meer de supersterren van het arsenaal. Je kunt letterlijk niet fout gaan.

Wensballonnen kopenWensballon WebshopCandle BagsHelium Ballon DuivenDreamlightsWaterlantaarnsLampionnenZweedse FakkelsFakkelsVuurkorven & VlamschalenHaardhoutLinks, blogs & Contact