Wensballonnen & Romantiek
Wensballonnen kopen & Romantische sfeer maken begint hier
Wensballonnen kopen & Romantische sfeer maken begint hier
Hoe moet je de kleuren in je outfit kiezen?
Geurolie

Geurolie

Al van in de oudheid zijn geuren bekend. Ze worden gebruikt in verschillende culturen en dikwijls enkel gebruikt voor godsdienstig streefdoel.

Geurolie, iedereen heeft er al van gehoord, maar nog niet iedereen heeft het al gebruikt. Je kan het op verschillende manieren gebruiken en er zijn ook veel standaardgeuren zoals rozen, vanille of lavendel. Ook is er veel keuze aan fruitgeuren. Jij alleen kan het beste weten welke geur het best bij jouw past. De plaats is ook bepalend bijvoorbeeld in de slaapkamer zal je meer een rustgevende geur willen creëren en in een huiskamer meer een huiselijke sfeer. De meest voorkomende manier is om geurolie te laten verdampen door middel van een geurbrander. Er zijn nog andere opties. Je kan wat olie op een kussen druppelen of soms wordt het zelfs in combinatie met bamboestokjes gebruikt. Wie weet kom je zelf nog op originele ideeën.

De merken Volatile en Candlewoods bevatten 100 procent pure etherische oliën en zijn daardoor goed te gebruiken voor aromatherapie. Deze oliën kunnen ook bijdragen aan uw levenskracht en welzijn. Wie wil nu niet in een gezond en rusteloos lichaam het leven beleven. Ze hebben ook een uitzonderlijke werking en geven een heerlijke geur. Zeker aan te raden.

Als je de geurolie laat verdampen, is het belangrijk dat je dit in combinatie met water doet. Er bestaan enorm veel soorten en allemaal met een andere betekenis.

Vroeger werd er nogal mysterieus gedaan over bepaalde geuren. Het is zo dat elke geur een duister raadsel met zich meedroeg en daardoor mocht het alleen achterhaald worden door een figuur die hier geschikt voor was. De notie van de uitwerking van geuren mocht niet bij ongewenste toehoorders aan de oren komen. Er zou te veel misbruik gemaakt worden en daardoor ging ook het effect verloren. Alleen al de juiste mensen aanstellen was toen een belangrijke bezigheid om dit tot een goed resultaat te laten verlopen.

Wist je dat geuren ook een grote invloed hebben op je stemming. Een pasgeboren baby kent heel goed de geur van de moeder. De baby wordt er rustig van en voelt zich veilig in een vertrouwde comfortzone. Zo is het ook met aroma's, het juiste aroma geeft je de perfecte stimulans om in een evenwichtig gemoed te vertoeven. Geef nu zelf toe, evenwichtige mensen, stralen ook een positieve energie uit. Je kan dus ook afwisselen in de winter bestaan er dus meer oliën die aansluiten bij een winterse sfeer en in de herfst kan je opzoek gaan naar alles wat herfstsfeer met zich meebrengt. Het vallen van de bladeren brengt je zo op ideeën om de juiste geur te vinden die bij je past.

Welke geur je ook kiest en of je al dan niet vaak afwisselend van olie, één ding is zeker, je wordt er een ander mens van. Je wordt er meer relax van en wie weet ga je niet meer relativeren. Na een zware werkdag in de zetel neerploffen met de juiste geurolie en dan nog een ontspannend muziekje of leuk boek, dat is pas echt top.

Wat heeft een mens nog meer nodig?

Wensballonnen kopenWensballon WebshopCandle BagsHelium Ballon DuivenDreamlightsWaterlantaarnsLampionnenZweedse FakkelsFakkelsVuurkorven & VlamschalenHaardhoutLinks, blogs & Contact